Play onlinebingo at MamaMia Bingo

Följ vardagen för våra härliga chattvärdar

Här kan du följa alla roliga upptåg i våra chattvärdars vardag, i och utanför bingon. Om du är en trogen MamaMia Bingo spelare så vet du att det händer spännande saker både i bingochatten och på vår facebooksida varje dag tack vare världens bästa chattvärdar!

Regler för *FÄRGKEDJAN*

Hej på er alla!

Ännu en härlig onsdag! Som utlovat så ska vi försöka oss på chattspelet *FÄRGKEDJAN* någon gång mellan 16:00-17:00, i Club60. Såhär går det till:

*FÄRGKEDJAN*

Ni anmäler 1 valfritt tal och en utav färgerna RÖD eller GRÖN. Exempel: *FÄRGKEDJAN* 54 * GRÖN

Det är minst 2 vinnare i kedjan, max 7.

För att en kedja ska bildas så måste färgerna från vinnarna komma i växelvis ordning. Om första vinnaren är *FÄRGKEDJAN* 5 *GRÖN så måste alltså nästa vinnare vara RÖD exempelvis *FÄRGKEDJAN* 15 * RÖD. Kommer 2 vinnare med samma färg på raken så bryts kedjan och spelet slutar.

Kedjan kan bli 7 vinnare lång. Vinnare 1-4 vinner 10 kr att spela för. Vinnare 5 vinner 20 kr, vinnare 6 vinner 30 kr. Vinnare nummer 7(om kedjan lyckas bli så lång) vinner 50 kr att spela för.

Vi ses i chatten klockan 16:00, bara att hojta till om ni har några frågor om hur spelet går till då!

Välkommen CM-Jennifer!

Hej,

Jag heter Jennifer och är 26 år gammal. Född och uppvuxen i Göteborg.

I Sverige jobbade jag inom funktionshinder på gruppboende för människor med autism. Ett jättegivande och kul arbete. Men jag kände att jag behövde testa på något nytt i mitt liv och tog nu steget att flytta ner hit till Malta. Det är min femte gång här nere så behöver inte understryka hur mycket jag gillar den här fantastiskt fina ön :)
Det enda som tar emot att flytta är min systerdotter, hon är 1,5 år och har sedan hon föddes varit min stora kärlek och min största hobby, all ledig tid har ägnats åt henne. Men som tur var är ligger Göteborg bara 3,5 tim här ifrån med direktflyg :)

Förutom att umgås med Hailey som min systerdotter heter så älskar jag att laga mat och träna. Kan stå flera timmar i köket och laga mat, även om det bara är jag själv som ska äta i slutändan. Det funkar som en form av terapi för mig.

Resa är något annat som jag älskar att göra, har varit i väg lite varstans och har många resmål kvar att bocka av på min lista.

Jag ser fram emot att lära känna er alla i chatten och är det något ni undrar över så är det bara att fråga på!

Veckans höstdikt

Hej alla glada bingospelare ! =D

Igår hade vi en facebooktävling där ni skulle skriva en fin höstdikt, och eftersom hösten är på väg så tänkte vi lägga upp den här i bloggen så alla får ta del utav den.

Vinnarens dikt :Carola Carro Karlsson Nu gulnar björken

krassen slokar
och alla klagar på regn
som tokar.
Hösten är här hör man
beständigt.
Snart är det mörkt och allt
är eländigt.
Då slår jag faktiskt dövörat till
och säger:

Hösten, den hör mig till.
med friska vindar och
björnbärssnår
och svamp i markerna
vart jag går.
Och vilka färger
vilken prakt.
Välkommen hösten!

Hoppas ni får en trevlig helg !
Kram från Mamamia gänget!

Tack för denna tid ihop!

Hej allesammans!
Hemlängtan har tagit tag i mig med järn-klor och det är därför jag med sorg i hjärtat måste säga hej då till er.  Jag kommer att flytta hem till Sverige inom kort och har min sista dag som CM Söndagen den 20 September så jag hoppas att ni då gör mig sällskap i bingon för en sista dag med bingoskoj <3
Tack för att ni har visat mig att man visst kan ha det roligt på sitt jobb :D Jag kommer nog komma in och spela lite bingo med er i framtiden också ;) Jag önskar er allt gott och all lycka!

Massa kramar från Carro!

Välkommen CM-Denise!

Hej allesammans!

Mitt namn är Denise, jag är 20 år och kommer ifrån vår vackra huvudstad Stockholm.
Jag flyttade ner till Malta för två månader sedan och stormtrivs. Jag flyttade ner till Malta för att jag tröttnade på det kalla vädret i Sverige, och för att jag gillar att resa och se världen. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Det är en väldigt vacker Ö med mycket hav och god mat.

I Sverige så jobbade jag som lagerarbetare och tyckte det var rätt så roligt faktiskt, dock så jobbade jag väldigt mycket och pendlade långt så jag hade inte så mycket tid över för annat. När jag väl hade lite fritid så umgicks jag mycket med min familj och tog hand om mina två älskade hundar.
Jag bodde på en bondgård och hade ca 200 får, 4 kossor och även 6 hästar. Jag älskar livet ute på landet, det är väldigt lugnt och harmoniskt.
Jag jobbade mycket på gården med min familj, och ni som bor/bott på en gård vet att det alltid finns nåt att göra. Det passar mig, då jag har svårt att bara sitta ner och ta det lugnt - jag gillar fart och fläkt.

Jag började jobba på Mamamia Bingo i juli, och trivs väldigt bra. Jag gillar att man alltid har sällskap i chatten, och att sällskapet alltid är så glada och välkomnande. Jag hoppas att jag kommer att vara kvar här ett bra tag.

Nu vet ni lite om mig, vi ses i chatten!

Next page
Telephone support
+46 20-26 26 24

Welcome to mail support

Your matter

Send

Conditions

We at Mamamia bingo has made changed to our existing terms and conditions.

Read Terms

Accept Decline