Play onlinebingo at MamaMia Bingo

Följ vardagen för våra härliga chattvärdar

Här kan du följa alla roliga upptåg i våra chattvärdars vardag, i och utanför bingon. Om du är en trogen MamaMia Bingo spelare så vet du att det händer spännande saker både i bingochatten och på vår facebooksida varje dag tack vare världens bästa chattvärdar!

Minitipsrunda!

Hej på er!

Här är resultat och facit från eftermiddagens tipsrunda tillsammans med Matilda.

1.Vem av chattvärdarna ska åka på semester nästa gång?
1. Moa X. Matilda 2. Jennifer
Rätt: 1
2. Vart är Elena på semester just nu?
1. Italien X. Sverige 2. Grekland
Rätt: 2
3. Hur gammal blir Matilda idag?
1. 19 år X. 23 år 2. 22 år
Rätt: 2
4. Vart spenderade Moa sin födelsedag?
1. Malta X. Italien 2. Sverige
Rätt: X
5. Vem hade Sandra på besök i mitten av april?
1. En kompis X. Sin mormor 2. Sin  mamma
Rätt: 2
6. Hur lång är Matilda?
1. 180 cm X. 175 cm 2. 185 cm
Rätt: 1

HOPPFULL och pellesvanslös delar på förstaplatsen med 6 poäng och chichi och mammy81 delar på andraplatsen med 5 poäng var. Stort grattis till er och bra jobbat allesammans!

Trevlig kväll!

Tipsrunda

1.Sandra hade besök förra veckan, vem var det?
1. Hennes kompis X.Hennes mamma 2. Hennes bror
Svar: X = hennes mamma

2. Moas djur har nyligen dött, vad var de för djur?
1. Hund X. Sköldpadda 2. Hamster
Svar: 2 = hennes hamster

3. Jennifer är på semster, vilket land är hon i?
1. Spanien x. Italien 2. Grekland
Svar: X= Italien

4. Vem var nyligen i Rom utav chattvärdarna?
1. Sandra X. Moa 2.Matilda
Svar: X=Moa

5. Vem var senast i Sverige utav chattvärdarna?
1. Moa x.Elena 2.Matilda
Svar: 2 = Matilda

6. Hur många syskon har Matilda?
1. 1 x.3 2.5
Svar: X= 3st

Svar: X2X X2X

Nyheter!

Hej på er alla!

Som jag vet att många av er märkt så har det skett lite förändringar, främst gällande chatten med chattvärdar, tider och  annat.

Jag tänkte ta ett lite längre blogginlägg här och klargöra lite vad som sker just nu kring bingon och vad som kommer att framöver.

Våra chattvärdar har flyttat in till mitt rum!

Under åren som gått på MamaMia så  har det som chattvärd varit en konstant utmaning att hålla balans mellan rollen som Support och som Chattvärd.  Det är näst inpå omöjligt att vara en bra chattvärd när man utöver bingon brottas med 3-8 privatchattar, mail & telefonsamtal samtidigt. Detta har alltid varit en utmaning som på senare tid blivit ohållbar så vi har äntligen tagit oss ann detta problem på allvar och har kommit fram till en lösning.

Chattvärdarna arbetar inte längre med support utan jobbar numera helt dedikerade åt bingo så de kan lägga fokus på chatten & tävlingar, vår facebook sida, blogg samt lite annat roligt som kommer komma.

Det blir mer fokus på nöje och underhållning från vårat  härliga gäng!

Vad innebär detta rent praktiskt?

Vi kommer hädanefter ha 2 chattvärdar på plats mellan tiderna 11:00 till 23:00, 7 dagar i veckan.
- Detta är en ändring som måste ske omgående. Vi kommer se över dessa tider och eventuellt lägga in lite morgonbingo där ni kanske får träffa på lite andra nya ansikten som också jobbar på mitt team men som ni kanske inte lärt känna ännu via bingon.

Vi kommer se till så det är bättre kvalité på chatten med roligare tävlingar & priser. Något vi bland annat tittar på är att ta tillbaka varuvinster på event som vi gjorde en gång i tiden under ”Lådchansen” för er som minns den gamla godingen.

Hemsidan kommer bli mer ”levande” igen. En sak som ligger högt  upp på min prio-lista är att göra en ny uppdaterad sida med våra chattspel  med enkla och tydliga regler för att hålla spelen så roliga som möjligt.

Det kommer göras lite andra små-ändringar för att hålla sidan så fräsch som möjligt. Jag ska försöka kika in  lite i bingon då och då själv också, speciellt om det är så att vi har någon nyhet som kan vara rolig att känna till.

Vi förstår att detta är en ganska stora förändringar som skett på kort tid och vi  är alla måna om att förändringarnas vindar blåser våra segel i rätt riktning, speciellt för bingochatten.
Den mysiga & mänskliga känsla vi har i chatten är det mest värdefulla vi har på MamaMia, det är något som har uppstått tack vare er alla.

Om ni har synpunkter & feedback kring bingon som ni inte känner att ni vill ta i chatten så är ni alltid mer än välkomna att skicka in ett epost till compete@mamamiabingo.com. Denna email har vi alla som jobbar med bingo tillgång till och vi kommer ta åt oss av era synpunkter för  att göra bingon så kul och trevlig som möjligt.

Vinnare från gårdagens "Bästa snurret vinner"

Tjena allihopa!

Jag hoppas allt är bra med er. Igår var det dags igen för "Bästa snurr vinner!" och denna gång har vi 100 vinnare som tar hem 100 gratissnurr vardera på Koi Princess!

Klicka på ert land för att se alla vinnare från gårdagen:

Sverige

Norge

Finland

Ha det fint allihopa!

Med vänliga hälsningar
Nilo
MamaMia Bingo

Triathlon eventet för ikväll är förlängt med en timma!

Hej på er alla, hoppas allt är väl!

Jag hörde att det var lite synpunkter gällande Triathlon som kvälls event & jag håller med nu när jag sett över det hela så vi kommer förlänga kvällens event så vi kör det i 2 omgångar mellan 19:00-21:00. Priset är även uppdaterat så vinnande grenen belönas med 100 kr istället för 50 kr att spela för.

När första timman är över så görs alltså en lottning, sedan börjar en likadan *TRIATHLON* timma om igen.

Om ni har några synpunkter på event, om ni kanske känner att något saknas eller om ni har nån kul idé för ett nytt event är ni varmt välkomna att skicka in förslag till compete@mamamiabingo.com. Denna mailadress har alla vi som jobbar med bingo tillgång till. Här är ni välkomna att skicka alla synpunkter som rör bingo generellt också, vi kanske inte kommer svara så snabbt på alla mail som kommer in här men vi kommer alltid läsa och ta åt oss av er feedback.

Next page
Telephone support
+46 20-26 26 24
Live support
Live chat

Welcome to mail support

Your matter

Send

Conditions

We at Mamamia bingo has made changed to our existing terms and conditions.

Read Terms

Accept Decline